Hazai együttműködőink, nagylelkű mecénásaink

Akik velünk tartanak

Adódik úgy, hogy kiemelt társadalmi jelentőségű szociális és gyermekvédelmi feladatainkat mások is kiemelt társadalmi jelentőségűnek tekintik, és lehetőségeikhez mérten, akár magánemberként, akár munkahelyi közösségként szeretnének részt vállalni ebben a feladatban, vagy támogatni bennünket munkánkban.

Vannak, akik programokat, foglalkozásokat, előadásokat, belépőket ajánlanak fel időseknek. Akár úgy is, hogy fáradtságot nem kímélve elutazzanak egy-egy idősotthonunkba, és ott színészi, énekesi produkciókkal mulattassák gondozottjainkat.

Vannak, akik karácsonyi vagy gyermeknapi ajándékokat gyűjtenek, személyre szólóan, a gondozott kívánsága szerint, és „Angyalkaként” juttatják célba.

Vannak, akik rendbe hoznak egy kertet, felújítanak egy játszóteret, van, aki pusztán pénzbeli adományt nyújt.

És vannak, akik egész lakóotthonokokat újítanak fel, rendeznek be, mert a vállalatuknak a bútorgyártás a fő profilja.

Mindenki úgy segít, ahogyan leginkább tud, ami leginkább közel áll hozzá.

Így van az, hogy sok segítséget, támogatást kapnak intézményeinkben lakó gyermekek és idősek a főként jóléti, illetve a mindennapokat színesítő szabadidős tevékenységekben.

És adódik úgy is, hogy mások meg éppen azokat szeretnék támogatni, akik az ellátottakról gondoskodnak nap mint nap.

Sok száz gondozott és gondozó köszönetét tolmácsolva büszkén adjuk közre azon támogatóink, együttműködőink nevét, akik hűséges partnerként vannak jelen életünkben.

Balajti László
Nagylelkű támogatónk a központi épület fogadó tér berendezési tárgyait ajánlotta fel.
A Fővárosi Állat- és Növénykert
már évek óta kedvezményes belépőt biztosít a munkatársak és ellátottak számára egyaránt.
A Móra Könyvkiadó
néhány eseményére (Nemzetközi Könyvfesztivál és bábelőadások) ingyenes részvételi lehetőséget biztosít gyermekeknek és állandó 30 százalékos könyvvásárlási kedvezményt munkatársainknak.
A Hungarospa Hajdúszoboszló Zrt. kedvezményes belépési lehetőséget kínál a munkatársak és ellátottak részére a hajdúszoboszlói fürdőbe. Nyáron jött létre az együttműködés, az elmúlt hónapokban felvezető jelleggel, eddig néhány tucat munkatárs vette igénybe a lehetőséget.
A Természettudományi Múzeumot
90 százalékos jegyárkedvezménnyel látogathatják ellátottjaink és munkatársaink.
Az IKEA
önkéntes csapata áldozatos munkával újította fel és varázsolta át a Pázsit utcai lakóotthonunkat a vállalat bútoraival berendezve.
A Magyar Honvédség
a Vértezd Fel Magad! elnevezésű együttműködés keretében gyerektáborokat szervez nekünk és ingyenes múzeumlátogatási lehetőséget a Hadtörténeti Múzeumba.
A Ferencvárosi Torna Club
kihelyezett sportprogramokkal és meccseire ingyen jegyekkel lát el bennünket.
A Magyar Kézilabda Szövetség
is kihelyezett sportprogramokkal és mérkőzéseire ingyen jegyekkel lát el bennünket, sőt, azt is lehetővé teszi, hogy gondozottjaink a csapattagokkal. együtt vonuljanak be a pályára kezdéskor.
A Procter and Gamble
a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül felajánlotta, hogy gyermekeknek otthont adó intézményeinkben 3 éves korig biztosítja a gondozáshoz szükséges teljes pelenkamennyiséget.  
A Budapest Honvéd
ingyenes meccslátogatásokkal, ünnepélyes kezdőrúgásokkal, mérkőzés előtti játékoskíséréssel támogatja a gyermekeket.