Powered by EverLive.net
KÖZÉRDEKŰ ADATOK IGÉNYLÉSE
1. A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények intézésének rendje A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatójának 3/2018. (VIII. 14.) SZGYF utasítása a közérdekű adatok megismerésének és a kötelezően közzéteendő adatok nyilvánosságra hozatalának rendjéről.
2. A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények tekintetében illetékes szervezeti egység neve Adatvédelmi tisztviselő
3. A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények tekintetében illetékes szervezeti egység elérhetősége (postacíme, földrajzi helye, telefonszáma, telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Postacím és földrajzi hely: 1132 Budapest, Visegrádi u. 49.
Telefonszám: +36-1-412-9742
Faxszám: -
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
4. Az adatvédelmi felelős vagy az információs jogokkal foglalkozó személy neve dr. Horváth Gabriella
Telefonszám: +36-30-010-6571
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
5. A közérdekű adatokkal kapcsolatos kötelező statisztikai adatszolgáltatás adott szervre vonatkozó adatai A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatójának 3/2018. (VIII. 14.) SZGYF utasítása a közérdekű adatok megismerésének és a kötelezően közzéteendő adatok nyilvánosságra hozatalának rendjéről.
6. A közfeladatot ellátó szerv kezelésében lévő közérdekű adatok felhasználására, hasznosítására vonatkozó általános szerződési feltételek N/A
7. Azon közérdekű adatok hasznosítására irányuló szerződések listája, amelyekben a közfeladatot ellátó szerv az egyik szerződő fél N/A
8. SZGYF utasítás a közérdekű adatok közzétételének rendjéről - 3-2018. (VIII. 14.) hivatkozás
9. Tájékoztató a közérdekű adatok egyedi igényléséről hivatkozás
10. Közérdekű adat igénylőlap hivatkozás

Közérdekű adatok igénylése