1. Szalontai Anita: Darvastói faliszőnyeg Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 9. számú telephelye

A pályamű egy fotó, amelyen egy hölgy látható, aki egy rojtozott szélű, natúr színű, körülbelül 70 centiméter széles és 120 centiméter hosszú faliszőnyeget tart a kezében, amelyen a Darvastó felirat szerepel. A hölgy 18 éve dolgozik szőnyegszövőként a darvastói intézményben.

2. Császár Mónika: Befogjuk a napsugarat Csongrád-Csanád Megyei Napsugár Otthon Szegedi Vakok Otthona

A Csongrád-Csanád Megyei Napsugár Otthon Szegedi Vakok Otthona fejlesztő foglalkoztatásában szalagos irományfedelet készítenek, a fotó készítője ezt kapcsolja össze intézményük emblematikus kapujával és nevével.  Ehhez a szalagos irományfedélből napvitorlát fűztek. A pályamű egy fotó, amelyen az intézmény 6 ellátottja szerepel, akik a kapu tetejére erősített napvitorlát tartják.

3. Csizmadia György: Kertészkedés Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 8. számú telephelye - Veszprém, Gondozóház

A pályamű egy színes rajz, amelyen 5 fiatalember kertészkedik. Az egyik ás, a másik gallyaz egy fát, a harmadik gereblyéz, a negyedik talicskát tol, az ötödik pedig locsolókannával sárga és piros tulipánokat öntöz.

4. Marton Attila: A remény Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye Dáka

A pályamű egy színes rajz, amin az intézmény virágokkal tarkított szép, rendezett kertje látható. A kert bal oldalán egy fát látunk. A kertben egy fiatalember fűkaszával dolgozik. A hátteret a kerítésen túl a domb tetején a sümegi vár adja. 

5. Horváth Tibor: Az én munkám gyümölcse Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye

 A pályamű egy akvarell festmény. A festményen zöldség- és virágágyások mellett egy paprikával teli fóliasátor látható, amelybe egy locsolócső van bevezetve. A virágok piros és rózsaszín színűek. A háttérben egy sárga épület helyezkedik el.

6. Harpakker Krisztián: Levendulamező Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 4. számú telephelye

A pályamű egy színes rajz, amelyen egy világoszöld hátterű levendulamezőt látunk, ahol egy sárga és egy piros sapkás fiatalember dolgozik. A kép alkotója a citromsárga, narancssárga, kék és piros színekkel játszik a háttérben.

7. Lukácsa András Márton: Nyaralás Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 5. számú telephelye

Az alkotás fantázia alapján született grafitceruza használatával, vízfestékkel színesítve. A vízpart melletti dombokon álló épületeket láthatunk vidám színekben, ragyogó napsütésben. Az épületek és építmények sorában láthatunk bazilikát, templomot, várat, lakóházakat és gémeskutat is, melyek a citromsárga, narancssárga, kék, zöld, bordó és rózsaszín árnyalataiban pompáznak.

8. Partos Istvánné: Folttenger Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 5. számú telephelye

Színes ceruzával készített rajz, amely egy varrógépet ábrázol. A varrógép lila és narancssárga színekkel van kiszínezve. A kép felső részére 3 folt körvonalait rajzolta az alkotó.

9. Horváth Réka: Szeretett természet Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 5. számú telephelye

A színes ceruzával készített képen több forma is megtalálható. Ezeket a formákat az alkotó egy külön lapra rajzolta rá, majd kivágta őket és ráragasztotta a képre. Láthatunk szíveket, tulipánokat, szirmos virágokat, csillagot, házat. A ragasztás után készült el a kék színű háttér, satírozással.

10. Auerbach Tímea: Habparty Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 5. számú telephelye

Vízfestékkel készített kép, amelyen egy barna hajú,  mosolygós lány mosogat. Egy tányért tart a kezében, a habos mosogatóvíz fölött, körülötte kék buborékok röpködnek.

11. Illés László: Kastélyok Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 5. számú telephelye

A színes ceruzákkal készített rajz kastélyokat ábrázol. A kastélyokon színes formák, tetejükön keresztek láthatók. A kép felső részén 4 kékes, lilás felhő úszik.

12. Csuka Viktória: Életfa Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézmény

 Színes, motívumokban gazdag, festett kép, amellyel az alkotó a fejlesztő foglalkoztatás sokszínűségét jelenítette meg. Az életfa az alkotástól lesz élettel teli, ezek a gyökerek éltetik. Az életfa gyökereinél megjelenik a szőnyegszövés, a festés és a kerámiázás is. Lombkoronáját kacskaringós, levelekkel és virágokkal teli ágak alkotják. A fa egyik felén nappal, a másik felén éjszaka van.

13. Osgyán Mária: A munka szépsége Békés Megyei Körös-menti Szociális Centrum

A grafitceruzával készített rajz a ház körüli munkát ábrázolja. A kép közepén egy férfi látható, fűnyírás közben. Körülötte padok és fák, mögötte pedig egy kisebb lépcsős betonfal található.

14. Novák Zoltán: Egyensúlyteremtés, munka=hasznosság Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény - Alap

A képen egy fektetett A4-es lapra színes ceruzával készített rajz látható. A kép négy egyenlő részre tagolódik, így négy egyenként értelmezhető jelenetet láthatunk. A bal felső önálló jeleneten egy férfi kezeit láthatjuk, ahogyan az asztalon az alapanyag felgombolyításával előkészíti a szőnyegszövést. A jobb felső önáló jelenet már a szőnyegszövést láthatjuk, amely szövőszéken történik.   A rajz bal alsó sarkában található jelenet növénygonozást örökít meg.Egy férfi kannával öntözi a citromsárga és narancssárga kerti virágokat. A jobb alsó önálló rajzon kerti szerszámokat láthatunk, mint talicska, seprű és fűnyíró.

15. Lipák Ferenc: Munka Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény - Polgárdi - Tekerespuszta

 A4 méretű színes rajz. A rajzon a műhely látható, melynek területén két férfi és egy hölgy látható. A polcokon a műhely eszközei, különböző méretű, formájú és színű geometriai alakzatként jelennek meg. A kép közepén, a műhely falán, egy piros virágot ábrázoló kép kapott helyet.

16. Benkő Árpád: Terítés Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény - Polgárdi - Tekerespuszta

A4 méretű színes rajz. A kép bal oldalán áll Árpád. Haja hosszú fekete, szeme kék. Zöld pulóvert és lila nadrágot visel, kezében egy piros bögre. Előtte egy kék asztal két darab barna székkel. Az asztalon egy kancsó és öt darab pohár.

17. Horváth Katalin: Festőműhely Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény - Polgárdi - Tekerespuszta

A4 méretű színes rajz. A rajz bal felső és alsó részében egy-egy egyszemélyes asztal látható, közöttük pedig egy nagyobb asztal, ahol két hölgy foglal helyet. A rajz többi részét egy hatalmas asztal foglalja el, melynél összesen négyen ülnek. Az asztalokon különböző színes geometriai alakzatok helyezkednek el, melyek az itt készült tárgyakat hivatottak jelképezni.

18. Cseri Ágnes: Alkotás Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény - Polgárdi - Tekerespuszta

 A4 méretű színes rajz. Közepén barna munkaasztal, melyen különböző méretű kör és négyzet alakú tárgyak találhatóak a szivárvány színeiben pompázva, melyek az intézményben készült tárgyakat hivatottak jelképezni. Az asztal bal oldalán szintén látható egy nagy színes kör.

19. Varga József: Ebédlő takarítása Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény - Polgárdi - Tekerespuszta

 A4 méretű színes rajz. A kép bal oldalától haladva egymást váltják a munkaeszközök és a velük dolgozók. Először egy mosogató látható, mellette egy vörös hajú férfi áll. A következő egy cirokseprű, ami mellett egy hosszú vörös hajú hölgy látható. Végül egy partvis és egy lapát látható a velük dolgozó barna göndör hajú úr kíséretében. A kép felső részét az ebédlő lámpái uralják díszítősorként.

20. Kókány Gábor: Tereprendezés kint az udvarban Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény - Polgárdi - Tekerespuszta

A4 méretű színes rajz. A kép bal sarkán egy kéményes, lila, kék és fehér cserepekkel kirakott  ház áll, ablakaiban virágokkal. Mellette egy mező, melyen Gábor áll fekete nadrágban és kék ingben. Fején simlis sapka. Kezében egy sima és egy lomb gereblye van, ugyanis ezzel gyűjti össze az éppen levágott füvet. A kép jobb szélén egy dombocska látható, fákkal és virággokkal. A felhők között az égen a napocska mosolyog vidáman. 

21. Varga Ágnes Veronika: Munkahelyem madártávlatból Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 9. számú telephelye Darvastó

Kék karton keretben található a festmény. Megnyugtató színeiben a kék és a zöld különböző árnyalatai dominálnak. A bárányfelhős kék ég alatt a Badacsony vonulatai láthatóak, ahogy körülölelik a Balatont. A Balaton vizét rengeteg vitorlás szeli. A kép előterében egy zöldellő mező és egy szőlészet látható, a parton egyetlen piros cseréptetős házzal. 

22. Csőke Ferenc: A kastélyparkban Bács-Kiskun Megyei "Bárka" Integrált Szociális Intézmény Tompai Otthona

A4 méretű, színes ceruzával készült rajz, melyen a kastélyparkban történő munka látható. A kép előterében a tényleges munka zajlik, melynek keretében a bal alsó sarokban a fák között a piros sapkát, kék felsőt és narancssárga nadrágot viselő férfi vasvillával pakolja a  szénát a szőke hajú, piros felsőt és narancssárga nadrágot viselő férfi által tolt talicskába. A kép jobb alsó sarkában épp érkezik egy piros traktor piros pótkocsit húzva. A traktor mögött a kastély kőből épült épülete látható, színeiben a sárga a domináns. A kép hátterében a kastély mögött egy búzamező látható, mögötte zöldellő dombok fenyőkkel. Felettük felhők, szárnyaló madarak és a tűző nap látható.

23. Gulicska Éva: A zöldséges kalap Csongrád-Csanád Megyei Napsugár Otthon Ásotthalmi Részlege

 Huszonnyolc és fél centiméter széles és harmincnyolc és fél cemtiméter magas vászonra festett kép. A festményen a földszínek dominálnak, háttere barna. A kép előterében egy hölgy látható fekete ruhában, bőre fehér, száján vörös rúzs. Fején egy hatalmas narancssárga kalap látható, mely eltakarja szemeit. A kalap hátterében egy nagyobb tó vagy tenger látható, a háttérben hegyvonulatokkal. Ezt az egészet narancssárgára festi a lemenő nap fénye. A kalap előterében zöldségek és virágok láthatóak, kettő darab újhagyma, egy darab sárga cecei paprika, egy darab sárgarépa, valamint három darab sárga virág.

24. Kolompár Margit: Dr. Fokhagyma Csongrád-Csanád Megyei Napsugár Otthon Ásotthalmi Részlege

Margit kedvenc zöldségét, a fokhagymát rajzolta le színes ceruzával antropomorf formában. A fehér és lila színű doktor fokhagyma éppen bal oldalra sétál, ebbe az irányba is néz nagy szemeivel, van orra és szája is, melyben piros nyelve látható. A doktor fejére egy csíkban vöröskeresztes fehér kendő van kötve. Kezein piros kesztyű, lábán pedig piros cipő látható, melynek talpa sárga. A doktor bal kezében egy fehér, vöröskereszttel és sárga csattal ellátott táskát fog. 

25. Guba Sándorné: Fogitündér Csongrád-Csanád Megyei Napsugár Otthon Ásotthalmi Részlege

 Öt fényképből álló montázs. A bal felső sarokban egy huszonöt cemtiméter hosszú és nyolc centiméter magas fényképen egy spárgatök, vagy másnéven főzőtök narancssárga virága látható. Mellette a jobb felső sarokban egy tíz centiméter hosszú és nyolc centiméter széles fényképen a kukorica virága, vagyis a címer látható. A bal alsó sarokban egymás alatt két tíz centiméter hosszú és nyolc centiméter széles fénykép található, melyek közül a felsőn egy paradicsom növény látható, rajta három darab még zöld paradicsomterméssel. Az alsó fényképen egy virágzó paprika növény látható, rajta egy zöld paprikaterméssel. A bal alsó sarokban található a legnagyobb fénykép, ami huszonyegy centiméter hosszú és tizenöt centiméter magas. Ezen Guba Sándorné látható fehér ruhában, mint a fogitündér. Kezében egy főzőtök, arcán mosoly, vörös haján pedig egy, a tök virágaiból és a kukorica címerekből készített koszorú látható, a háttérben pedig ott a zöldellő kert.

26. Petrovszki Laura: Egy napom Tomival Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ Dévaványai Szociális Intézményegysége

Bordó szegéllyel ellátott fehér hátterű montázs, középen két sorban öt fényképpel. A első sorban három fénykép található. Az első fényképen Laura Tomi ruháit pakolja a szekrénybe. A második fényképen Laura Tomival játszik. A harmadik fényképen Laura megigazítja Tomi takaróját. A második sorban két fénykép található. Az első fényképen Laura betakarja Tomit. A második fényképen Laura Tomi ruháit hajtogatja.

27. Kovács Valéria: Hogyan készül a szőnyeg Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ Dévaványai Szociális Intézményegysége

Színesre festett kép a szőnyegszövésről. A folyamat 5 állomása feliratozva van. A kép bal felső sarkában az első mozzanat látható: zsákban a színes ketli. Alatta a második és harmadik lépés: válogatás és hurkolás. A kép jobb alsó sarkában a negyedik lépés, a gombolyítás. A kép jobb felső sarkában az utolsó lépés a szövést ábrázolja.

28. Buin János József: Szövögetjük álmainkat Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ Dévaványai Szociális Intézményegysége

 Ceruzával készült rajz, mely az intézmény szövödéjét örökíti meg. A kép előterében egy szövőszék látható, mellette egy női alak ciklámen ruhában. A női alak mellett egy férfialak áll, gombolyaggal a kezében. A kép hátterében két asztal látható székekkel. A bal oldali asztalon fonalgombolyagok és kész szőnyegek, a jobb oldali asztal üres. Látható a háttérben két ablak, piros függönnyel.

29. Gere János: Drágaságom "Harmónia" Integrált Szociális Intézmény

A pályázó a kedvenc traktorját rajzolta le, A4 méretben, vízfestékkel készült. A két oldalon két fa látható barna színben, középen egy traktor rajza kék és piros színekben,  fekete kerekekkel. Fehérrel rajzolt úton halad, a kép legalsó részében füves rész látható.

30. Dubóczki János: Cigitöltés az udvaron "Harmónia" Integrált Szociális Intézmény

 A4 méretben, vízfesték technikával készült kép. Erőteljes színvilágú, az intézmény udvarát ábrázoló festmény. A kép előterében két asztalnál három emberalak ül, töltik a cigarettát pihenés közben. Mögöttük fák, bokrok és egy tavacska halakkal, élénk színű csempével, sárga, kék, piros színekben. A felső részen sötétkék felhők, a jobb sarokban süt a nap.

31. Zsigár Mónika: Tanyasi idill "Harmónia" Integrált Szociális Intézmény

 A4 méretben készült fekete-fehér ceruzarajz. Egy tanya látható. Bal felső sarokban egy nap, jobb felső sarokban egy ház látható. A kép előterében két emberalak látható, a bal szélen falevelet söprő alak, jobb szélen pedig talicskát toló alak. A kép hátterében egy traktor látható, illetve négy darab fa rajza egészíti ki még a képet.

32. Győri Daniella: Főzőcske "Harmónia" Integrált Szociális Intézmény

 A4 méretben készült ceruzarajz, mely egy konyha belsejét ábrázolja. A rajz felső részében a konyha felirat látható, színes nyomtatott betűkkel. Bal felső sarkában egy mosogató látható, fehér csempe, csaptelep és két tálcás mosogató, előtte egy mosolygó nő lila ruhában. Bal alsó sarokban a bogrács látható, benne az alapanyagok. Középpontban egy asztal, körülötte négy ember van ábrázolva, az asztalon kölönböző főzési alapanyagok és gyümölcsök rajzai. Jobb felső sarokban villa, kanál, kés rajza. Az asztal jobb oldalán egy zsírosbödön és egy nagy keverőkanál látható. A kép alján egy vizes kanna, egy sárgarépákat tartalmazó kosár, illetve egy krumplis zsák található.

33. Szabó Alexandra: Varroda "Harmónia" Integrált Szociális Intézmény

  A rajz A4 méretben készült, színes ceruzával. A kép középpontjában egy barna színű asztal látható, rajta a varrodában végzett  szabás munkafolyamata látható lerajzolva. A kép bal alsó sarkában a pályázó lerajzolta magát, amint ül egy rózsaszín széken háttal, barna hajjal. A kép felső részében két oldalt zöld színű függöny látható összekötve, háttérben polc látható a varrodai alapanyagokkal, gombolyagokkal, ruhaanyagokkal.

34. Bartha Tibor: Nagy vőfélykendő Abaúj-Zempléni Integrált Szociális Intézmény Ricsei Otthona

 A fotón Bartha Tibor látható az intézmény kápolnájában fotózva. A kép középpontjában egy feszület látható a falon, illetve egy oltár. Előtte áll a pályázó, vőfélyruhában, fekete kalap nemzetiszínű szalaggal, fehér rövid ujjú ing fekete mellénnyel, fekete cipő, nadrág, kezében vőfélybot látható színes szalagokkal. Derekán az intézményben készített bodrogközi hímzéssel készült vőfélykendő látható, mely fehér színű, rajta három kék színnel hímzett csík látható.

35. Csipkés Krisztina: Nemez tulipán Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

A beküldött fotó középpontjában egy nemezből készült tulipán látható, mely világos faszínű téglalapon van elhelyezve. A két zöld színű szára összecsomózva, rajta mind a két oldalán két darab fehér színű tulipán található.

36. Deli István: Mosó Pisti Mosodája Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

 A fotón Deli István látható a mosodában, munkavégzés közben. A mosoda napfényes, középen egy nagy ipari mosógép látható szürke és kék színben. A mosógép ajtaja nyitva, a pályázó a mosott ruhákat szedi ki a gépből.

37. Erbeszkom Zsolt: Mosoda Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

A fotón Erbeszkorn Zsolt látható, amint a mosodában dolgozik. A kép középpontjában Ő látható, mögötte három ipari mosógép. Előtte egy hosszú asztal a kimosott ruhaneműkkel, melyeket éppen hajtogat.

38. Gergelyi András: Szőnyeg Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

A pályamű egy fotó, melyen Gergelyi András látható, ahogy a  szövőgép előtt ül. Mellette egy asztalon a már elkészült szőnyegek sorakoznak, melyek felgöngyölve láthatóak, körülbelül húsz darab. András mérőszalaggal a nyakában ül és egy fehér színű szőnyeget sző.

39. Lányi Krisztina: Nemez harangvirág Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

  A fotón két darab nemezből készült harangvirág látható. A szárak és a levelek sárgászöld színűek, a levelek halványlila, ciklámen és sötét ciklámen színűek, amik váltják egymást.

40. Mészáros Márta: Tál (festett) Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

A fotón egy üvegből készült, négyzet alakú tál látható, amelynek alapja fehér színű. A tál bal oldalán levélmintázat fut végig. A tál bal alsó sarkában egy piros virág, jobb alsó sarkában egy sárga virágminta festése található. A tál közepére egy madárminta került kék és lila tollakkal.

41. Pocók Erzsébet: Fülbevalók Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

A fotón piros és kék fülbevaló és nyaklánc garnitúra látható.

42. Rátz Péter: Fröccsentett kaspó Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

A fotón két darab fehér kaspó látható. A bal oldali kisebb mint a jobb oldali. Mindkettő kaspó különböző pöttyű színekben pompázik, így sárga, piros, kék, zöld, lila, rózsaszín, narancssárga. A kaspók fröccsentett technikával készültek.

43. Tóth Attila: Buszos csésze Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

A fotón egy fehér csésze látható, melyre egy busz lett felfestve. A busz felett kék felhők láthatóak.

44. Tóth Krisztina: Tál Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

A fotón egy festett tál látható. A tál oldalán tulipánok és napocska látható, a tál közepén pedig két tulipán között egy katicabogár, felette pedig a nap.

45. Varga Beáta: Gyöngyvirág (nemez) Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

 A fotón négy darab nemez gyöngyvirág látható, a sárga többféle árnyalatában.

46. Vitai Tibor: Kinti kerámia tál Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény

A fotón két darab kerámiaedény látható. A bal oldali kerámiaedény agyag színű, melyet különböző virágok díszítenek az oldalán. A jobb oldali edény egy kisebb müzlis tál, mely szintén agyag színű.

47. Bartók Ágota: Karrierem a MEREK-ben Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja

 A fotó 6 kisebb fényképből áll. A bal felső sarokban Bartók Ágota büfé alkalmazottként látható, a mellette lévő képen egy karkötő látható, sárga és ciklámen színekben. A jobb oldali képen kerámia házak láthatóak, mellette balra Ágota látható, amint a mobiltelefonnal fényképezi a több színben pompázó kerámia törpéket. Az alatta lévő képen vörös rózsa látható gyöngyből kirakva. A jobb alsó sarokban pedig a portán látható munka közben Ágota.

48. Madainé Tolnai Tímea: A kertészetünk Nógrád Megyei Reménysugár Egyesített Szociális Intézmény Dr. Göllesz Viktor Rehabilitációs Intézet és Ápoló Gondozó Otthona

 Színes ceruzával rajzolt A3 méretű képen a kertészet kerül bemutatásra. A háttérben található egy épület, ami mellett jobbra egy üvegház került lerajzolásra. A kép bal oldalán egy tó látható, valamint mögötte diófák és hársfák. A kép előterében veteményeskert lett rajzolva.

49. Berki Annamária: Az én mosodám "Fenyves Otthon" Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Fogyatékosok Otthona

A rajzolt A4 méretű képen Berki Annamária látható narancssárga felsőben és a képen balra található mosógépbe helyezi be a ruhákat. A kép jobb oldalán egy szárítógép látható, melyben száradnak a ruhák.

50. Tóth Mária: Mályvaszüret "Fenyves Otthon" Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Fogyatékosok Otthona

A rajzolt képen három darab mályvabokor látható lila virággal, melyet szüretel Tóth Mária. A kép bal felső sarkában mosolyog a nap és három madár repül az égen.

51. Rácz János: Az első termés

A fotón Rácz János a veteményeskertben guggol és kezében tartja a megtermesztett dinnyét.

52. Sipos Zoltán: Újrakezdés a stroke után Heves Megyei Aranyhíd Egyesített Szociális Intézmény

 A fotómontázson kilenc darab kis kép szerepel. A bal felső sarokban Sipos Zoltán áll, bal kezét a csípőjére téve. Az alatta lévő képen egy ezüstfenyő látható, míg a bal alsó sarokban liliomok láthatóak. A középső oszlop legfelső képén három darab leander látható. Alatta muskátlik, míg a legalsó képen muskátlis kompozíció. A jobb felső sarokban ültetett kannavirágok, az alatta lévő képen vörösfenyő, míg a jobb alsó képen futótuja látható.

Cookie-k használata az oldalon.

Annak érdekében, hogy önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon, ahogy azt más webhelyek és internetszolgáltatók is teszik. Az EU törvények értelmében önnek hozzá kell járulnia a sütik használatához.