1. Áron Alex: Manólak Szentgotthárdi Szakosított Otthon

A "Manólak" fantázianevű asztaldísz dekorációs funkciója mellett mécsestartó szerepet is betölt. A házikó kiemelhető a helyéről és egy LED-es teamécsest rejt a belseje. Az egyedi kézműves termék természetes alapanyagból készült, sötétbarna, körülbelül 35 centiméter magas. Egy kéménnyel és ablakokkal ellátott házikó mellett egy csupasz fa áll a tobozokkal, termésekkel és kavicsokkal díszített fa szeleten.

2. Kása Dénes: Rongyszőnyeg Csongrád-Csanád Megyei Dr. Waltner Károly Otthon

A képen egy körülbelül 140 centiméter hosszú és 70 centiméter széles, keresztben fehér és korallszínű csíkozású, szőtt rongyszőnyeg látható.

3. Vér József: Rongyszőnyeg Csongrád-Csanád Megyei Dr. Waltner Károly Otthon

A képen egy ipari melléktermékből, pólószél anyagból szőtt natúr színű rongyszőnyeget látunk.       

4. Esső Tamás Zoltán: Zöld és árnyalatai Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 7. számú telephelye

A képen egy körülbelül 1 méter hosszú és 70 centiméter széles, szőtt rongyszőnyeg látható. A szőnyeget keresztben többféle árnyalatú zöld, sárga, krémszínű, fehér és fekete csíkok mintázzák.

5. Martin János: Az én váram Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 7. számú telephelye

A képen egy körülbelül 30 centiméter hosszú, 20 centiméter széles, kézzel szőtt rongyszőnyeg látható. Kék és zöld háttér előtt az ablakokkal és kapukkal ellátott várat tojáshéjszínű, középsárga és szürke színek alkotják.

6. Virág Éva Mária: Piros-fehér girland Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 7. számú telephelye

A képen egy körülbelül egy méter hosszú girland látható, amelyet piros és fehér textilcsíkokból készült virágok alkotnak.

7. Melhardt Tamás: Hímzett díszpárna Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye Dáka

A képen egy körülbelül 40 centiméter széles és 30 centiméter magas, tépett vatelinnal bélelt díszpárna látható. A párna széle zöld, virágmintás, középen narancssárga, amit egy hímzett, zöld focilabda díszít.

8. Pál András: Vesszőből font varrós kosár Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 9. számú telephelye

A képen egy körülbelül 30 cm átmérőjű fonott fedeles kosár látható. A kosár oldalán fonásminta fut körbe.

9. Futóné Jakab Ildikó: Őszi erdő asztaldísz Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 4. számú telephelye

A képen egy körülbelül 25 centiméter hosszú és 10 centiméter széles fa alapon őszi termésekkel, tobozokkal díszített asztaldísz látható. A díszek között van egy nyuszi és egy erdőben lévő őzet ábrázoló gyertya.

10. Csillag Ferenc: Nadrág újratervezve Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 5. számú telephelye

A képen egy körülbelül huszonöt centiméter széles és harminc centiméter hosszú farmernadrágból készült táska látható, amit a farmer első és hátsó zsebei díszítenek. A táska két füle is farmer anyagból készült.

11. Polgár Tivadar: Tarisznya Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 5. számú telephelye

A képen egy saját készítésű szövőkereten készített sárga és kék tarisznya látható, aminek az alapanyaga horgolt textil.

12. Balázs Lajos: Életre kelt anyag Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 5. számú telephelye

A képen egy natúr színű és fekete csíkos, horgolt anyagból készült, szövőkereten szőtt lábtörlő látható.

13. Tevesz Mónika: A szőtt álom Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 5. számú telephelye

A képen egy körülbelül 60 centiméter széles és 120 centiméter hosszú, szövőszéken szőtt szőnyeg látható. A rojtos szélű szőnyeget sötétszürke alapon a piros különböző árnyalataiban pompázó csíkok tarkítják.

14. Hajdú Krisztina: A csodálatos átalakulás Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 5. számú telephelye

A képen egy körülbelül 20 centiméter átmérőjű fonott kosár látható, amely újságpapírból készült felszeletelt lapokból, pálca sodrással, ragasztási technikával, kartonpapír alapon, antikolt festéssel.

15. Varga Ottó: Magyar címeres szett Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény - Bicske

A képen egy hatszög alakú fatányér és egy fadoboz látható. Mindkettőt a magyar címer díszíti, amit előre megrajzoltak, majd pirográf technikával gravíroztak, végül akril festékkel kifestették. Mindkét terméket lelakkozták a gravírozás és festés után.

16. Nemes Szilvia: Varázslatos puhaság "Gólyafészek Otthon" Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Fogyatékosok Otthona

A képen látható egy körülbelül harmincszor harminc centiméteres világoskék, szivaccsal töltött díszpárna, amely kellemes tapintású, pöttyös mintával texturált anyagból készült.

17. Borbély Zsuzsanna: Szeretetpárna "Gólyafészek Otthon" Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Fogyatékosok Otthona

A képen látható egy körülbelül harmincszor harminc centiméteres világos rózsaszín, szivaccsal töltött díszpárna, amely kellemes tapintású, pöttyös mintával texturált anyagból készült.

18. Kolonics Tamásné: Farmertáska Vas Megyei Egyesített Szociális Intézmény

A képen egy újrahasznosított farmerből készült sötétkék közepes méretű válltáska látható. A táskát egy levendula mintás szalag futja körbe.

19. Lakics Andrea: Szövőszéken készült rongyszőnyeg Vas Megyei Egyesített Szociális Intézmény

A képen egy csíkos rongyszőnyeg látható zöld és krém színben. A szőnyeg végei rojtosak. Az anyag durvább tapintású.

20. Görtner Emília: Buklé szőnyeg Bihari Egyesített Szociális Intézmény

A képen egy buklé alapanyagból szőtt kellemes tapintású szőnyeg látható rozsdabarna színben cirmos mintával. Végein rojtos.

21. Bernáth Szilvia: Póló alapú szőnyeg Bihari Egyesített Szociális Intézmény

A képen egy póló alapú szőtt szőnyeg látható rózsaszín, szürke, fehér színben cirmos mintával. Végein rojtos.

22. Balogh János: Pizzasütő tál Bihari Egyesített Szociális Intézmény

A képen egy kör alakú körülbelül harminc centiméteres kerámia pizzasütő tál látható néhány centiméteres fodros peremmel. Színe zöld, felszíne sima fényes.

23. Molnár Zsolt: Fedeles ruháskosár Bihari Egyesített Szociális Intézmény Komádi Humán Szolgáltató Otthon

A képen egy váza alakú körülbelül egy méter magas és ötven centiméter átmérőjű vesszőből font ruháskosár látható fedéllel. Színe világosbarna, oldalán fül található, mely a tárgy mozgatásakor nyújt segítséget.

24. Kubik Ferenc: Cirokseprű Bihari Egyesített Szociális Intézmény Komádi Humán Szolgáltató Otthon

A képen egy normál méretű cirokseprű látható hosszú nyéllel.

25. Hamar Sándor: Fonott virágtartó Bihari Egyesített Szociális Intézmény Komádi Humán Szolgáltató Otthon

A képen egy fonott virágtartó látható barnás színben. Alapanya fűz. A virágtartó akasztóval van ellátva.

26. Minkó Józsefné: Textil társasjáték-"Kacskaringó" Győr-Moson-Sopron Megyei Alpokalja Szociális Központ - Zsira Telephely

A képen egy kézzel készített textil társasjáték látható 4 bábuval és egy dobókockával. A natúr színű anyagon színes cérnával hímzett motívumok láthatóak, minden mező más motívumú. A társasjáték szélét narancssárga hullámos szegély díszíti. 

27. Füleki Ágnes: Gomboltam egyet Pest Megyei Viktor Egyesített Szociális Intézmény Pilisvörösvári Otthona

A képen egy harmincszor harminc centiméteres festővászonra ragasztatott natúr színű zsákvászon látható, melyre gyöngyházfényű, különböző formájú gyöngyök és gombok kerültek felragasztásra szív formában. A kirakott szív mögött középen vízszintesen egy fehér csipke anyag húzódik.

28. Kasnyik Józsefné: Cirmi Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Dr. Csiba László Integrált Szociális Intézmény Izsófalvai Otthona

A képen egy macskát formázó képet látunk. A macska különböző méretű, mintájú és színű textildarabokból áll. A cicának virág alakú citromsárga szeme van, zöld fülei és szürke fonalból ragasztott bajsza. A macska ülőhelyzetben került ábrázolásra, kontúrjait lila fonal adja.

29. Papp Lajos: Hóember gyertya Kéthelyi Integrált Szociális Otthon

A képen egy körülbelül 15 centiméteres viaszból készült hóember látható. A hóember két szintből áll. Hasán 3 fekete gomb látható. Arca két szemből, egy narancssárga orrból és egy mosolygós szájból áll. Kék bolyhos fonott sapkát visel. Nyakában kék sál található szalagból.

30. Kőműves Éva: Álommanó Kéthelyi Integrált Szociális Otthon

A képen egy kézzel készített manót láthatunk. A manó alapszíne szürkésbarna. Piros kalapot visel, mely a manó arcát szinte teljesen eltakarja, csupán kerek orra látszik ki alóla. A manónak szőrme anyagból készült haja is van, melyet kétoldalt piros masni fog össze.  

31. Horváth Angelina: Virágzó fák Kéthelyi Integrált Szociális Otthon 

A képen egy falidísz látható, melynek alapja egy farönk szelet. A dísz középpontjában kettő darab fa áll. A fák narancssárga virágokat hoznak, az egyik fa törzsén egy madáretető is található. A fák törzseit botok alkotják, míg a lombok zöld és narancssárga zuzmóból vannak. A falidíszen több csillag alakú termés is található, illetve barackmag és csigaház. A földet faháncsból formázta az alkotó.

32. Vadász Veronika: 5 pettyes gomba Kéthelyi Integrált Szociális Otthon

A képen egy kerámia gomba látható. Kalapja piros, 5 fehér pöttyel. Törzse fehér. Körülbelül húsz centiméter magas.

33. Asszony Imre: Jó reggelt! szett Kéthelyi Integrált Szociális Otthon

A képen egy bögre és egy müzlis tál látható. A törtfehér kerámia termékeket népies motívumok díszítik. Az edények pereme, illetve a motívumok színe halvány sárga. 

34. Várszegi Cristina: Tároló doboz Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény

 Egy nagy méretű konzervdoboz átalakításával készült el a körülbelül 30-40 centiméter magas tároló doboz. A drapp és sötétbarna színű fonallal fedett doboznak füles teteje van, oldalát két sötétbarna virág díszíti. 

35. Fülöp Istvánné: Papírból készült kosár anyaggal bélelve Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény

A fedeles kosár körülbelül 30-40 centiméter magas, kosárfonás technikával, papírból készült. Színe rózsaszín. A fedő fogantyúja, valamint a kosár oldala néhány helyen neonzöld színű.

36. Vas Krisztina: Papírból készült fonott kosár Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény

A kosárfonás technikával, papírból készült kosár körülbelül 30 centiméter magas. A szálak sárga és fehér színűek. A kosár mintás anyaggal van kibélelve. A fehér csipkével szegélyezett bélés ráhajlik a kosár tetejére, így díszítve annak peremét.

37. Pásztorné Ajtai Karolina: Manólak Bács-Kiskun Megyei "Bárka" Integrált Szociális Intézmény

A körülbelül 50 centiméter átmérőjű virágcserép alátéten több kedves kerámiafigura is található. Középen egy út vezet egy piros csúcsos manósapkás tetejű házikóhoz. Az út jobb és bal oldalán zöld műmohán helyezkednek el a színes kerámiák: virágok, hosszúkás, mosolygós gombák, piros-fehér pöttyös kalapú gombák, egy pad, továbbá egy zöld sapkás manó és egy barna sündisznó.

38. Pápai Erika: Az én szőnyegem Jász-Nagykun-Szolnok Megyei "Angolkert" Idősek Otthona, Pszichiátriai Betegek Otthona és Rehabilitációs Intézménye

A képen egy halvány rózsaszínes, keresztben szürke csíkozású, szőtt szőnyeg látható. A szőnyeg végei rojtosak. 

39. Pálszabó Gábor: Az én manóm Jász-Nagykun-Szolnok Megyei "Angolkert" Idősek Otthona, Pszichiátriai Betegek Otthona és Rehabilitációs Intézménye

A körülbelül 40 centiméter magas kerámia manó élénk színekkel lett megfestve. Szemei kékek, szakálla hosszú és fehér. Nadrágja zöld, nadrágszíja és a kantár barna, csakúgy, mint a nadrág alól kilógó cipők. Felsője kék színű, csúcsos, bordó kalapján egy kék virág található. 

40. Blaskó Ágota: Az én szövésem Jász-Nagykun-Szolnok Megyei "Angolkert" Idősek Otthona, Pszichiátriai Betegek Otthona és Rehabilitációs Intézménye

A szőtt szőnyeg bézs színű, keresztben fekete, rozsdaszínű és szürke csíkozású. Végei rojtosak.

41. Herczeg Ildikó: Mécses variációk Bihari Egyesített Szociális Intézmény Debreceni Terápiás Ház

A képen 4 darab, körülbelül 20 centiméter magas, henger alakú kerámia mécsestartó látható. A mécsestartók üregesek, a mécsest az aljukon található, kapuszerű nyíláson át lehet elhelyezni. 3 mécsestartó halványzöld színű, 1 törtfehér. Mindegyiket egyedi, kék virágmotívum díszíti. Két mécsestartónak fehér mintázatú, gombaházra emlékeztető, kék teteje van.

42. Bogdán Katalin II: Csipkerózsa tálaló és reggeliző kiegészítőkkel Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézmény

A képen egy fedeles tálalóedény, egy vajtartó, egy kancsó, egy tejkiöntő, két csésze alátéttel és egy cukortartó látható. A fehér színű kerámiákat piros rózsák és fekete, kacskaringós növénymotívumok díszítik. 

43. Farkasné Szabó Györgyi: Praktikus kerékpár kosártáska Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ

A kerékpárkosárba való szövettáska alja halvány rózsaszín, a teteje lila, az oldalán egy zseb van. A lila színű anyagot kacskaringós növénymotívumok díszítik. A táskának van két pántja, így a kosárból kivéve is magunkkal vihető. 

44. Rózsa László: Forró nyári naplemente Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ Dévaványai Szociális Intézményegysége

A lábtörlő méretű szőtt szőnyeg a nyári naplemente színeit tükrözi. Keresztben rozsdabarna, bordó, narancssárga, barna és lila csíkozású. Végei rojtosak. Különlegessége, hogy a szőnyeg felületére középtájon egy napkorongra emlékeztető, halványsárga, narancssárga és barnás színű szövés is került. 

45. Sebők Péter: Koszorú alap "Harmónia" Integrált Szociális Intézmény

 A tobozokból összerakott kisebb és nagyobb koszorúalapok díszítés nélküliek. A tobozokat drótozással rögzítette egymás mellé az alkotó.

46. Burány Pál: Kézi faliszőnyeg "Harmónia" Integrált Szociális Intézmény

 A kék színű faliszőnyeg hulladékanyagból készült. Keresztben fekete-fehér csíkozású. Végei rojtosak. 

47. Simon Brigitta: Alvó medve Pest Megyei Kőris Egyesített Szociális Intézmény Dévai Otthona

A barna, hasán fekvő játékmaci pamut fonalból, amigurumi technikával készült. Töltete vatelin. A maci hasa és háta kék-fehér csíkozású, mintha ilyen színű póló lenne rajta. Két fekete gombszeme és műanyag orra van.

48. Veres János: Focilabda falióra Debreceni Szociális Szolgáltató Központ

A fonalfűrészeléssel, falemezből készült, festett falióra közepén egy zöld-fehér focilabda látható. A focilabdát egy piros karika szegélyezi. Az óra peremén a számok helyét zöld kis lyukak, illetve vonalkák jelölik. A falióra kis-és nagymutatója fekete, másodpercmutatója piros.

49. Máté Tamás: Üveg kínálótányér Debreceni Szociális Szolgáltató Központ

 A körülbelül 25 x 10 centiméteres üveg kínálótányér közepét hosszában egy körülbelül 10 centiméteres, festett virágmotívum díszíti. A kacskaringós motívum alapja zöld, belőle zöld levelek és két piros tulipán nyílik. A motívum tetején van egy piros növényminta. A virágmotívum mellé néhány apró citromsárga pötty is került.

50. Dobos Mónika: Üvegpohár gyertyatartó Debreceni Szociális Szolgáltató Központ

Az Üvegpohár gyertyatartó egy fordított talpas, csillogós zöld színnel megfestett üvegpohár, amelyen egy fehér csavart gyertya látható, körülötte műanyag zöld tűlevelekkel, fehér terméssel, koszorú alakban. Az üvegpohár szárán szalag található, amelyen zöld színű felületen fehér betűkkel Boldog Karácsonyt felirat szerepel. A magassága körülbelül 20-30 centiméter közötti.

51. Radócz Márta: Tavasz manó Debreceni Szociális Szolgáltató Központ

A Tavasz manó egy fehér sapkás, fehér, hosszú szakállú, rózsaszín orrú manó, aki egy fehér kistányéron ül, körülötte dekorációs termékek, mint műanyag kék virágok, zöld levelek. A manó fehér sapkáján szintén található egy műanyag kék rózsa zöld levelekkel. A magassága körülbelül 15-20 centiméter közötti.

52. Gulyás Csaba: Karkötő Debreceni Szociális Szolgáltató Központ

A képen 2 darab karkötő látható, amelyek olyan hosszúak, hogy nyakláncnak is használhatóak. Az egyik karkötő a kék több árnyalatában látható, kétméretű, kerek, gyöngyökből áll, amelyek drótra kerültek felfűzésre. A másik karkötő narancssárga színű, szintén kétféle méretű gyöngyből készült, ahol a nagyobb gyöngy fekete csíkos narancssárga alapon. Ezt a karkötőt damilra fűzték fel, amelyet egy delfinkapoccsal csatoltak össze.

53. Földvári Ilona: Tarisznya Debreceni Szociális Szolgáltató Központ

A Tarisznya szövéssel készült puha, kisméretű szőttes, amely bélésanyaggal rendelkezik. A táska világos narancsszínű, amelyen fém díszgomb található, a fekete színű füle hosszú, ezáltal vállon hordható.

54. Veres Mihály: Levendulás poháralátét szettben dobozban Debreceni Szociális Szolgáltató Központ

A Levendulás poháralátét szettben dobozban, egy papírból készült lila színű fedett kosár, benne 6 darab poháralátéttel, amelyre mintának levendulák kerültek szalvétatechnikával.

55. Veres Tamás: Cicás tároló Debreceni Szociális Szolgáltató Központ

A Cicás tároló egy közepes méretű, papírból készült kosár, amelyre kék színű cicafülek, kék színű cicafarok, mozgószemek, cicaorr és cicaszáj került. A kosár középső részén, vízszintesen körbefut három csík, amelynek közepében világoskék, a két szélsőben pedig sötétkék szín látható. További felület világosbarna festékkel került megfestésre.

56. Baráth János: Firkapapír kosár Tolna Megyei Integrált Szociális Intézmény Árpád-házi Szent Erzsébet Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona

A "Firkapapírkosár" papírhulladékok újrahasznosításával készült kosárfonás alapján, fehér színű, mérete körülbelül 8 cm átmérőjű.

57. Dobondi Erzsébet Ágnes: Farmermánia Tolna Megyei Integrált Szociális Intézmény Árpád-házi Szent Erzsébet Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona

A Farmermánia egy ülőpárna, amely többszínű kék farmeranyagból készült, ezáltal kockás mintát ad ki, közötte behúzott mélyedések találhatóak, amit barna, anyagszerű gombbal húztak be. Ezt a terméket bontott farmer ruhákból varrták.

58. Karaszi Krisztina: A szeretet háza Tolna Megyei Integrált Szociális Intézmény Árpád-házi Szent Erzsébet Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona

A szeretet háza filclapokból készült ház, amely sötétzöld színű tetőből, alatta fehér csipkés anyagból készült homlokzat, csúcsán rózsaszín selyemszalag masnival, bézs színű falból, valamint fehér selyemszalagon lógó tört fehér szívből áll. A ház falának közepén egy szívminta látható, amelyben egy kötött zöld csokor minta található rózsaszín szalaggal átkötve. Ez a házikó fehér selyemszalag akasztóval rendelkezik, így az otthonunk falidísze lehet.

59. Kovács Zoltán Pál: A mai munkaterv Tolna Megyei Integrált Szociális Intézmény Árpád-házi Szent Erzsébet Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona

A mai munkaterv egy falapra, pirográf technikával égetett szöveg és egy mesefigura, ami egy minyon, aki nevetve integet. A táblán megtalálható szöveg a következő: "A főnököm azt mondta, hogy legyen szép a napod. Erre én HAZAMENTEM."

60. Moratti Károlyné: Mancs kulcstartó Tolna Megyei Integrált Szociális Intézmény Árpád-házi Szent Erzsébet Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona

A Mancs kulcstartó filclapokból készült, amelynek alapja rózsaszín, amin világosbarna talppárnák láthatóak. A kutya mancs rózsaszín cérnával került megvarrásra, rajta rózsaszín selyemszalag akasztóval.

61. Brunáczki Katalin: Vissza az időben Abaúj-Zempléni Integrált Szociális Intézmény Ricsei Otthona

A Vissza az időben egy kézi szőttes, amely kisméretű pamut terítőből áll, anyagának színe fehér, amelyre kék és fekete szőttes került, népies, száda (palóc) mintával. A készítője vissza szeretne repíteni minket az időbe, amikor nagymamáink, dédnagymamáink szőttes terítőkkel, különleges ünnepek alkalmával, feldíszítették a lakóhelyiségeket, családtagokat, rokonokat, közeli ismerősöket ajándékoztak meg vele, továbbá a lányok hozományában is szerepeltek.

62. Kalános Róbert: Természetesség Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja

A Természetesség egy négy színből álló karkötő, amely gumis damilra került felfűzésre egy fém lepke lógó dísszel ellátva. Az alkotónak a gyöngyök színei a következőket jelentik:  "Fehér — tisztaság, ezzel arra gondoltam, hogy az alkotás előtt számtalan ötlet van az ember fejében, azonban a munka során letisztul és létrejön az alkotás. Sárga — boldogság, amikor belépek a műhelybe, sok emberrel vagyok körülvéve, akikkel boldog pillanatokat élhetek meg. Zöld — nyugalom, amikor a műhelyben dolgozom. Barna — magabiztosság, ezt adta számomra a Fejlesztő Foglalkoztatás, hiszen megtalálhattam azt a munkát, amiben kiteljesedhetek." 

63. Fóris Oóna Írisz: A mi családunk Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja

A mi családunk egy 3D-s fektetett kép, amely fűzöld színű képkeretben látható. A rajta lévő figurák vasalós gyöngyből készültek, amely 2 darab szürke elefántot ábrázol, rózsaszín füllel és fehér agyarral, akik egy festett zöld mezőn sétálnak. A képkereten és a képen vasalós gyöngyből készült fehér és rózsaszín sziromlevéllel, valamint sárga porzókkal rendelkező virágok is megtalálhatóak.

64. Hopka Katalin: Az én baglyom Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja

Az én baglyom körülbelül egy 10-13 centiméter között lévő horgolt bagoly, amelynek két mozgó szeme van. A színe sárga és narancssárga csíkban pompázik, az orra és a szárnya narancssárga filcből áll.

65. Farkasné Oláh Aranka: Szőnyeg Nógrád Megyei Reménysugár Egyesített Szociális Intézmény Dr. Göllesz Viktor Rehabilitációs Intézet és Ápoló Gondozó Otthona

A Szőnyeg falvédőként és szőnyegként is használható, amely 70 centiméter széles és 125 centiméter hosszú, törtfehér, a két rövidebb végén 7-7 centiméteres kék, zöld, narancssárga tónusú díszcsíkkal és törtfehér rojtokkal, azonban a kék szín dominál. Tapintása puha, szövőszékkel készült termék. 

66. Kiss Róbert: Dekorháló, Játéktároló háló Debreceni Szociális Szolgáltató Központ Szerepi Támogatott Lakhatási Központ

A Dekorháló, Játéktároló háló kenderzsineg segítségével került csomózás technikával elkészítésre, egy fémkarikára rákötve, úgy, hogy a háló negyede akasztóval felfelé felülre került, a többi része pedig lefelé lóg. 

Cookie-k használata az oldalon.

Annak érdekében, hogy önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon, ahogy azt más webhelyek és internetszolgáltatók is teszik. Az EU törvények értelmében önnek hozzá kell járulnia a sütik használatához.