Powered by EverLive.net

A Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Mónosbéli Gyermekotthonába látogattak szeptember 6-án a Schibsted Classified Media Hungary Kft. munkatársai.

Kezük által megszépült a gyermekotthon környezete: felújították a homokozót, lefestették a kültéri játékokat, padokat, asztalokat, kerti pavilont, kerítést.

Kigyomlálták és pótolták a levendulaültetvényt, amit körbe is kerítettek. A sűrűn benőtt részeket megtisztították a patak körül, hatalmas területen levágták a füvet. Egy kis csoport karbantartást végzett a gyermekcsoportokban. A hátsó udvarrész eddig szürke támfala is megújult, kedves, színes rajzok díszítik. A gyerekek legnagyobb örömére a focipálya és a kosárlapba palánk is új köntöst kapott. Felfrissült a festés, a kapukon új háló díszeleg. Az iskolából hazaérkező gyermekek lelkesen álltak be a felnőttek mellé dolgozni. A szorgos kezek után a lábaké lett a főszerep, a gyerekek focimeccset játszottak a vendégekkel. A délután további része a közös játék, vidám együttlét jegyében telt.


Megható volt látni az igyekezetet, a segíteni és tenni akarást, ami a csapat egész napját jellemezte. A munkálatokhoz szükséges anyagokat, eszközöket ők biztosították, és a gyermekeknek játékokat is ajándékoztak.

Köszönjük a csapat önzetlen munkáját, s reméljük, ők legalább olyan jól érezték magukat, mint mi!

Hollóné Berecz Erika társadalmi kapcsolatokért felelős referens
SZGYF Heves Megyei Kirendeltség